Llibre manuscrit dedicat

Format propi

Llibre poema dedicat, fet a mida a Llibres Artesans

Llibre poema dedicat

Per a un regal únic, ja sigui a vosaltres mateixos o bé a una altra persona, aquesta és una manera senzilla de tenir un llibre original: escolliu un dels llibres poema de Llibres Artesans, escrits a mà i enquadernats amb cobertes úniques, art original de Ferran Cerdans Serra, i hi afegirem una dedicatòria manuscrita per l’autor.
Una obra única a l'abast de tothom.

Un servei senzill

Afegir una dedicatòria personalitzada a un dels Llibres Artesans és un servei senzill, que ha acompanyat aquest projecte des de l’inici. Només heu de triar un exemplar entre els llibres poema del catàleg, enviar el vostre text i en poc temps tindreu el llibre acabat, a casa o bé entregat a la persona destinatària.


Llibres fets a mida, dedicatòria de l'autor.

El procés

Aquest servei parteix de Llibres Artesans ja realitzats i, per tant, no requereix un procés important.

 • Triar l’exemplar de llibre poema de Llibres Artesans que més s’avingui a la persona a la que el voleu regalar.
 • Determinar el text de la dedicatòria que hi afegirem a l’inici.
 • Tria del color més adient per al text manuscrit.
 • Sessió de fotografia professional amb la sèrie completa. Entrega de diverses imatges digitals per al seu ús a les xarxes socials, lloc web, etc.
 • Altres serveis segons necessitats.
 • Confidencialitat i privacitat: No es publicarà cap dada ni cap imatge del vostre llibre dedicat sense el vostre permís explícit i específic. És per aquest motiu que només hi ha imatges d’alguns projectes anteriors: els altres han decidit mantenir-se en privat. També podeu demanar la destrucció de tots els documents, esbossos, imatges, mostres, etc. que tinguin a veure amb el projecte un cop finalitzat.
 • Possibilitat d’entrega en mà del llibre dedicat a la persona destinatària per part de l’autor de l’obra.
 • Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

  Demanar un llibre poema dedicat

  Podeu aconseguir el vostre llibre dedicat visitant la parada de Llibres Artesans en alguna de les cites de l’Agenda d’activitats. També comprar-lo a la tenda online sense càrrec addicional. En aquest cas, un cop comprat el llibre desitjat rebreu una imatge amb els exemplars disponibles i podreu triar el vostre per a la dedicatòria.
  No dubteu en contactar. Acceptem moneda social i intercanvi. Escriu-nos!
  A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002. Entenem la importància que té el teu llibre per a tu, i per per això el tractarem com si fos nostre. Moltes gràcies per la vostra confiança.

fitxa tècnica

Nom: Dedicatòria manuscrita en llibre poema.
Descripció: Servei de dedicatòria en un exemplar de Llibres Artesans manuscrit, una pàgina escrita a mà per l’autor de l’obra.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra

relacionats
Compartir a les xarxes socials