Papers artístics art original

Art original

Papers artístics art original de Ferran Cerdans

Papers pintats per a cobertes

Sèries de papers únics pintats a mà en diferents tècniques segons les vostres necessitats, seguint la tradició de Llibres Artesans des de 2002. Si enquaderneu llibres, quaderns... i voleu papers o teles especials per a les cobertes, art original de Ferran Cerdans Serra, podeu sol·licitar aquest servei i obtenir els papers artístics més adequats per al vostre projecte.

Papers únics per als vostres projectes únics

Amb aquest servei podeu aconseguir papers artístics pintats a mà, full a full, per a les tapes de llibres, quaderns, llibretes i altres projectes bibliogràfics o artístics. L’obra és original de Ferran Cerdans Serra, seguint les tècniques i l’estil que ha emprat a Llibres Artesans des de 2002. Les tècniques són variades, en especial aquarel·la i acrílic, tintes diverses, tinta xinesa, tinta Indian, pigments naturals… segons les necessitats de cada projecte. Tots els Llibres Artesans des de 2002 us poden servir d’inspiració i d’exemple d’exemple, n’hi ha de tota mena.

Papers pintats obra original de Ferran Cerdans

El procés de disseny i creació

Com sempre a Llibres Artesans mirarem de fer les coses ben fetes seguint un procés de disseny en contacte amb vosaltres, que podríem resumir així i agafar-ho com a estructura de treball:

  • Determinar característiques del projecte.
  • Tria del paper de base (o bé la tela) més adient per a l'obra.
  • Tria dels colors, tècniques i motius més adients.
  • Altres característiques personalitzades: possibilitat d'afegir olors a les tintes; aplicacions en cal·ligrafia i textures cal·ligràfiques a l'estil de la casa, dibuixos, segells...
  • Primera mostra o mostres. Un cop aprovada, sequim el fil fins a completar la sèrie. Pot ser una sèrie en mosaic que formi una il·lustració quan és complerta.
  • Possibilitat d’escriure el títol a mà a la coberta, abans o després de fer el llibre.
  • Sessió de fotografia professional. Entrega de diverses imatges digitals de l'obra acabada per al seu ús a les xarxes socials, lloc web, etc.
  • Serveis addicionals: tallar els papers a mida, enquadernar, aplicar capa de vernís protector…

Més exemples de papers artístics

Imatges amb alguns exemples de llibres amb papers pintats de Ferran Cerdans Serra, enquadernats a mà per l'autor a Llibres Artesans. En general, qualsevol exemplar de Llibres Artesans està fet amb papers únics obra art original i us poden servir de referència per als vostres projectes.

Cobertes amb papers pintats obra original de Ferran Cerdans

Cobertes art original de Ferran Cerdans per a sèrie de llibres de poemes

Demanar pressupost per a papers artístics

No dubteu en contactar per demanar pressupost i consell per a la vostra edició. També ens adaptem al teu pressupost, escriu-nos! A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002, entenem que per a tu el teu llibre és un tresor, i per això el tractarem com si fos nostre. Moltes gràcies per la vostra confiança.

fitxa tècnica

Nom: Papers pintats per a cobertes de llibres
Descripció: Sèries de papers únics pintats a mà en diferents tècniques segons les vostres necessitats, seguint la tradició de Llibres Artesans des de 2002. Si enquaderneu llibres, quaderns... i voleu papers especials per a les cobertes, art original de Ferran Cerdans Serra, podeu sol·licitar aquest servei i obtenir els papers artístics més adequats per al vostre projecte.
Tipus: Servei artístic
Realitzat per: Ferran Cerdans Serra

relacionats
Compartir a les xarxes socials