Sèries de llibres manuscrits

Format propi

Sèries de llibres manuscrits fets a mida a Llibres Artesans

Sèries manuscrites

Sèries de llibres manuscrits, fets a mida.
Poesia, aforismes, microtexts, narrativa hiperbreu… però també narrativa breu, contes i relats curts.
Edició personalitzada, escrits a mà i enquadernats amb cobertes úniques, art original de Ferran Cerdans Serra, seguint la tradició de Llibres Artesans des de 2002..

Sèries de poemaris manuscrits

Mitjançant aquest servei podeu aconseguir els vostres poemes en una edició única, feta a mida, per a ús particular —per tenir la pròpia obra enquadernada a mà—, o bé per a la venda en recitals, fires del llibre, etc.
Les tècniques a les quals podeu accedir són diverses, tant pel que fa a les cobertes com per als llibrets amb el text interior. Cada cas és diferent, cada persona és un món, i per això cada sèrie és diferent de totes les altres. Així doncs, no estem pensant en un conjunt aleatori de llibres, sinó en aconseguir un conjunt de llibres únics que sigui, al seu temps, una sèrie completa, única i rodona, que segueixi un concepte global.


Sèrie de poemaris manuscrits d'Emigdi Subirats, llibres únics fets a mà; Llibres Artesans, 2015

El format que va iniciar Llibres Artesans, a la vostra mida

Aquest format ens ha acompanyat des de l’inici l’any 2002, així que podem dir que és la nostra especialitat. Hi ha moltes maneres de fer-lo —si feu una recerca veureu molts dissenys i acabats diferents—, però podeu agafar de mostra de partida qualsevol dels llibres fets aquí des del 2002.
En general, tot i que els papers poden canviar, emprarem un verjurat blanc o bé crema per al llibret intern, tot i que cal adaptar-se a allò que voleu transmetre. Això sí, l’elecció final serà sempre un paper ecològic FSC o bé artesà.


Plecs llibres manuscrits, poemes Emigdi Subirats


Les cobertes també seran a mida, partint de zero. Encara que indiqueu una referència concreta —un dels nostres llibres que us sembli el més adequat—, hi haurà un procés de recerca a través del qual obtindrem mostres que ens serviran per anar acotant el projecte. Les cobertes a mida inclouen diferents colors, tècniques, aplicacions, tema conceptual… i també determinar si es tracta de cobertes separades o bé que formin un mosaic.

Procés de disseny i creació

A Llibres Artesans mirarem de fer les coses ben fetes seguint un procés de disseny en contacte amb vosaltres, que podríem resumir en aquesta estructura de treball:

  • Determinar les característiques del projecte, allò que voleu transmetre.
  • Tria del paper més adient per als plecs manuscrits.
  • Tria dels colors, tècniques i motius més adients per a les cobertes.
  • Altres característiques personalitzades: possibilitat d'afegir olors a les tintes; aplicacions en cal·ligrafia i textures cal·ligràfiques a l'estil de la casa; dibuixos i plantilles, il·lustracions...
  • Es pot dissenyar una sèrie en mosaic que formi una il·lustració quan és sencera.
  • Encàrrec d’il·lustracions a altres artistes; els vostres preferits o bé suggerits entre les col·laboradores habituals de Llibres Artesans.
  • Possibilitat d’escriure el títol a mà a la coberta de cada llibre.
  • Un cop aprovada la primera mostra, se segueix el fil fins a completar la sèrie.
  • Sessió de fotografia professional amb la sèrie completa. Entrega de diverses imatges digitals per al seu ús a les xarxes socials, lloc web, etc.
  • Altres serveis segons necessitats.


Coberta Llibre manuscrit amb poemes de Manuel Pérez Bonfill; Llibres Artesans, 2016El complement ideal als vostres recitals

Us imagineu acabar el recital i oferir, a més dels llibres impresos en editorials convencionals, alguns Llibres Artesans escrits a mà amb els texts que acabeu de dir? Potser fins i tot preferiu sortit a recitar amb un d’aquests llibres manuscrits. En qualsevol cas una sèrie de llibres únics, fets a mà, pot ser el millor complement als vostres recitals. A més de ser molt valorats per les persones que estimen la literatura, la poesia i l’artesania, són llibres poètics en si mateixos.


Títol portada en poemari manuscrit d'Emigdi Subirats; Llibres Artesans, 2015Demanar pressupost per a sèries de llibres manuscrits

No dubteu en contactar per demanar pressupost i consell per a la vostra edició. També ens adaptem al teu pressupost, acceptem moneda social i intercanvi. Escriu-nos! A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002, entenem que per a tu el teu llibre és un tresor, i per això el tractarem com si fos nostre. Moltes gràcies per la vostra confiança.

fitxa tècnica

Nom: Sèries de llibres manuscrits fets a mida.
Descripció: Sèries de llibres manuscrits fets a mida; poesia, aforismes, microtexts, hiperbreus… escrits a mà i enquadernats amb cobertes art original per Ferran Cerdans Serra a Llibres Artesans.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra

relacionats
Compartir a les xarxes socials