Servei de llibre personalitzat

Format propi
SERVEI D'ARTESANIA

Llibre únic fet a mida

Llibre personalitzat, fet a mida a Llibres Artesans. Art original, text i enquadernació de Ferran Cerdans Serra; cobertes i il·lustracions del mateix autor o bé d’altres artistes. Exemplar únic o bé petita sèrie, obert a tot tipus de formats, temes, tècniques, il·lustracions i materials.
Una obra única al teu abast!

Un llibre fet a mida obert a tot tipus de propostes

Aquest servei va dedicat a totes les persones i col·lectius que vulguin un llibre únic, una obra original, feta a mida en un format artesà, d’autor. És obert perquè es pot adaptar a qualsevol necessitat: llibre d’artista, llibre únic manuscrit, petita sèrie de llibres originals…. Sigui quina sigui la vostra idea només n’hem de parlar, tots els coneixements i l’experiència adquirits des de 2002 seran al vostre servei. A continuació venen alguns exemples de llibres únics creats a Llibres Artesans els últims anys.

Llibre de la Confraria de la Ratafia

Un dels millors exemples de llibre personalitzat a Llibres Artesans seria el llibre de cerimònies de la Confraria de la Ratafia. Un gran repte amb el qual vam aprendre molt.

Una experiència genial i un èxit del procés de disseny col·laboratiu, que va resultar en una obra única. Podeu veure-la cada any durant els actes de la Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners.

Llibre de relats a mida

Aquest és un llibre molt especial del que vam fer dos exemplars: un per a la persona que el va encarregar i l’altre de regal a la destinatària.

Es tracta d’un llibre de relats fet a mida que alterna pàgines manuscrites, text imprès i il·lustracions originals, creades de manera expressa per a l’obra. El formen una vintena de narracions amb 6 pàgines manuscrites, amb fragments destacats dels texts, lligades a 4 petites il·lustracions, a més d’una il·lustració central i la de la coberta del llibre.

Llibre d'aniversari molt especial

Aquest exemple de llibre personalitzat és un llibre d’aniversari manuscrit amb aforismes propis traduïts al castellà. Era l’encàrrec d’una amiga per a la filla d’una amiga de Bilbao que feia els 18, així que ens vam esmerçar al màxim per celebrar aquest pas a la majoria d’edat amb ella.

Tots els llibres fets a mida són especials, però el fet que la idea provingui d’una amiga sempre comporta un plus d'entusiasme i alegria. Un projecte creatiu molt intens, que vam gaudir de valent en tot el seu procés.

El procés de disseny i creació

A Llibres Artesans mirarem de fer les coses ben fetes seguint un procés de disseny en contacte amb vosaltres, que podríem resumir en aquesta estructura de treball:

 • Determinar les característiques del projecte, allò que voleu transmetre. És un llibre únic, una petita sèrie, un llibre d’artista...
 • Tria del paper més adient per als plecs manuscrits i les tapes.
 • Tria dels colors, tècniques i motius més adients per a les cobertes.
 • Altres característiques personalitzades: possibilitat d'afegir olors a les tintes; aplicacions en cal·ligrafia i textures cal·ligràfiques a l'estil de la casa; dibuixos, il·lustracions...
 • Es pot dissenyar una sèrie en mosaic que formi una il·lustració quan és sencera.
 • Encàrrec d’il·lustracions a altres artistes; els vostres preferits o bé suggerits entre les col·laboradores habituals de Llibres Artesans.
 • Possibilitat d’escriure el títol a mà a la coberta del llibre.
 • Sessió de fotografia professional amb la sèrie completa. Entrega de diverses imatges digitals per al seu ús a les xarxes socials, lloc web, etc.
 • Confidencialitat i privacitat: No es publicarà cap dada ni cap imatge del vostre llibre dedicat sense el vostre permís explícit i específic. És per aquest motiu que només hi ha imatges d’alguns projectes anteriors: els altres han decidit mantenir-se en privat. També podeu demanar la destrucció de tots els documents, esbossos, imatges, mostres, etc. que tinguin a veure amb el projecte un cop finalitzat.
 • Possibilitat d’entrega en mà del llibre a la persona destinatària per part de l’autor de l’obra.
 • Altres serveis segons necessitats.

Demanar pressupost per a un llibre personalitzat

No dubteu en contactar per demanar pressupost i consell per a la vostra edició. També ens adaptem al teu pressupost, acceptem moneda social i intercanvi. Escriu-nos!

A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002, entenem que per a tu el teu llibre és un tresor, i per això el tractarem com si fos nostre.

Moltes gràcies per la confiança.

fitxatecnica: 

Nom: Servei de llibre personalitzat, fet a mida.
Descripció: Llibre personalitzat fet a mida a Llibres Artesans, art original, text i enquadernació de Ferran Cerdans Serra, cobertes i il·lustracions del mateix autor o bé d’altres artistes. Llibre d’artista, petites sèries… obert a tot tipus de formats, temes, tècniques, il·lustracions i materials.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans.