Taller de llibretes reciclades

Juvenil/Adult

taller de llibretes reciclades

Taller de llibretes reciclades

Taller en el que aprenem a fer llibretes reciclades i blocs de notes D.I.Y./Fes-ho Tu mateix. Amb cartrons d'embalatge dels que tenim per casa (caixes de galetes, de cereals, etc) farem les cobertes i amb papers reciclats (apunts, treballs...) farem el plec interior i finalment ho cosirem amb fil de cànem. Impartit per Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans.

Tallers amb fonament

El valor mal entès del reciclatge ens ha dut a que sembli que omplir els contenidors és bo pel planeta i que com més tones recicla una ciutat més "avançada" és. En realitat, això és un símptoma que s'estan generant massa residus, amb tota la despesa energètica i contaminació que això comporta.

El reciclatge ben entès, però, comença per no generar residus, i això ho podem resumir en dues regles de matemàtica casolana molt senzilles:
- que entri menys material a casa
- que surti menys material de casa

Una de les accions més efectives respecte el segon punt és aprofitar els materials que tenim a casa i que massa sovint acaba als contenidors.

D'altra banda, compartir coneixements i la filosofia D.I.Y. o "fes-ho tu mateix", formen part intrínseca del projecte llibres artesans.

Si unim tot això, tenim els tallers de Llibres Artesans.

participants taller llibretes reciclades

Materials del taller

Per participar en aquest taller no cal dur res, però podeu dur els vostres propis cartrons que tingueu per casa (caixes de galetes, cereals, etc) i us agradin especialment, així com fulls usats en una sola cara.

Imatges de Llibretes Reciclades

llibretes reciclades patrulla colajet

llibretes reciclades : fotografia

llibretes reciclades : galetes

fitxa tècnica
Nom: Taller de llibretes reciclades
Tipus: Artesania
Impartit per: Ferran Cerdans Serra
relacionats
títols: 
Compartir a les xarxes socials