Sessió “obra oberta” i Programa del Bookcamp Kosmopolis 2011


Com ja sabeu, els imminents 25 i 26 de març se celebra Kosmopolis 2011, “una festa laboratori on la literatura és la protagonista en totes les seves vessants en interacció amb les arts i les ciències”. Dins d'aquest event es durà a terme el BookCamp 2011, una trobada informal on els participants trien els temes de què volen parlar. La primera edició, el passat octubre, va ser tot un èxit, i ara arriba la segona edició coincidint amb “la Festa de la Literatura Amplificada”.

En aquest Boookcamp 2011, podeu assistir gratuïtament a 18 sessions que tractaran la literatura des d'angles molt diversos. De totes aquestes, i recalcant que totes són molt interessants, en destacaria per la proximitat temàtica i/o ideològica les següents:

  • DRM, la millor jugada del diable - Vulneracions dels drets del lector en llibres i dispositius electrònics (DV 25, 17:30-18:30 Espai 1)
  • Literatura digital: buscant noves formes d'expressió - Nous formats digitals, twitter, novel.les col.laboratives... (DV 25, 17:30-18:30 Espai 2)
  • Compartir no es robar - Noves iniciatives per a compartir continguts digitals. Piratebox / BookLiberator. Performance i convocatòria (DS 26, 11:30-12:30 Espai 1)
  • Sobre el llibre d'artista – Trobada per a mostrar llibres d'artista i parlar-ne, amb Lidia Moreno, professora de l'Escola d'Art de Manresa (DS 26, 13:00-14:00 Espai 1)
  • Obra Oberta: Escriptura en temps real online” - Com no, convidar-vos a la "nostra" sessió. Això ja us ho coneixeu: obra oberta en escriptura pública, escriptura en temps real online... Miraré que ens acompanyin escriptors que hagin participat en JAMs d'escriptura en directe. (DS 26, de 19:00 a 20:00 Espai 1)

Sé que els dues primeres que us recomano coincideixen en horari. Haureu de triar-ne una, i després m'expliqueu la que jo no hagi pogut atendre ;-)

Espero i esperem la vostra assistència!

Podeu consultar el programa sencer al wiki del Bookcamp
Recordeu que el Bookcamp és gratuït i obert a tothom
També que hi ha xarxa wifi oberta a tots els espais kosmopolis
hashtags: #obraoberta #bck11 - twitter: @Kosmopolis_CCCB
El lloc on es durà a terme tot plegat és el CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, situat al C/ Montalegre, n. 5.

relacionat
Compartir a les xarxes socials