Sondes de Paper

Llibres artesans en blanc que naveguen per l'espai urbà i rural de mà en mà recollint mostres del subsòl artístic. La primera SOnda de Paper en llançar-se va ser la Pionera el 22-05-12. En recollir-les es muntarà una exposició igualment itinerant.

In itinere
Exploradora

Missatgera

Sonda de Paper MissatgeraSeguiment de la Sonda de Paper Missatgera, llançada el 26/09/2015. Aquest llibre en blanc itinerant passarà cartes i articles de mà en mà entre escriptores catalanes. Quan torni del seu viatge la podreu visitar en les exposicions itinerants de lliure accés de Sondes de Paper.
[mapes] [seguiment] [fitxa]

In itinere
denúncia social

Activem els buits

Sonda de Paper Activem els BuitsSonda de Paper llançada el 14-11-2014 amb l'objectiu de denunciar i sensibilitzar sobre el problema de l'habitatge. És una sonda local en col·laboració amb el grup Activem els buits, que navegarà per Manresa de mà en mà donant a conèixer mitjançant intervencions artístiques els 9.434 habitatges buits d'aquesta ciutat.
[seguiment] [mapes] [fitxa]

En exposició
contra el racisme

Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem BagesSonda de Paper contra el racisme llançada el 07-11-2013 a Manresa. És una sonda local que navega per l'espai urbà de Manresa i la comarca del Bages de mà en mà, recollint mostres del subsòl artístic. Al final del seu trajecte aleatori formarà part de l'exposició itinerant de Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes] [fitxa]

In itinere
sonda balística

Take The Tour

sonda de paper Take The TourSonda de paper balística exploradora llançada el 26-11-12 a Manresa i que recollirà mostres artístiques per la ciutat de Tòkio.
This paper probe is a collaborative artist book that will collect art from Tokio.
[seguiment] [mapes] [fitxa]

En Exposició
sonda local

Tempus Fugit

sonda de paper Tempus FugitSonda de paper artesana llançada a Cal Rosal.
És una sonda local que navega per l'espai urbà de Berga i rodalies de mà en mà recollint mostres del subsòl artístic. Al final del seu trajecte aleatori formarà part del Konvent.0 2012, i posteriorment de l'exposició itinerant de Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes] [fitxa]


En Exposició
sonda itinerant

Insomnia

sonda de paper InsomniaSonda de paper itinerant llançada el 31-05-12 i que va tornar el 25-07-12. Aquest llibre artesà va partir en blanc i ha recollit mostres del subsòl artístic des de Manresa fins a Berga passant de mà en mà per 10 artistes. Va estar exposada al Konvent.0 i en aquests moments és al port de paper de nou. Formarà part de l'exposició itinerant Sondes de Paper.[seguiment] [mapes] [fitxa]

En Exposició
sonda itinerant

System Error

sonda de paper System ErrorSonda de paper itinerant llançada el 24-05-12 i retornada el 25-07-12 amb mostres de 10 artistes pels que ha passat de mà en mà de Manresa fins a Berga. Va estar exposada al Konvent.0 i en aquests moments és al port de paper altra vegada esperant formar part de l'exposició itinerant Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes] [fitxa]

En Exposició
sonda local

Pionera

sonda de paper PioneraSonda de paper artesana llançada el 22-05-12 a Manresa. És una sonda local que navega per l'espai urbà de Manresa i rodalies de mà en mà recollint mostres del subsòl artístic de pobles i ciutats. Al final del seu trajecte aleatori formarà part del Konvent.0 2012, i posteriorment de l'exposició itinerant de Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes] [fitxa]