relacionat amb les Sondes de Paper

seguiment de les Sondes de Paper que naveguen recollint mostres artístiques seguint itineraris aleatòris.

Amb moltes ganes d'activar el barri.

Gabriela Islas amb la Sonda de Paper Activem els buits

La Sonda de Paper Activem els Buits ja va passar per bones mans el segon relleu, les de l'artista Berni Puig, i en aquest 3r relleu ha desembocat a les de la Gabriela Islas. Amb la Gabriela vam coincidir a la revista contracultural FAR'T, precisament de Les Escodines. Ara la revista ja no existeix però ella, juntament amb dues persones, està molt decidida a reactivar aquest barri. Esperem rebre molt aviat la seva intervenció i que ens expliquin el seu projecte! -Imatge enviada per la Sonda des de Les Escodines de Manresa.

Missatgera llançada!

Les Sondes de Paper em duen a estats contradictoris. D’una banda les faig amb la intenció de recollir mostres artístiques, de que circulin en llibertat de mà en mà. De l’altra, me les estimo tant que en el moment del llançament em costa passar-les, i sinó pregunteu-li a la Bel Olid que va haver de suar per treure’m de les mans la Missatgera! La 8ª Sonda de paper és en bones mans i ja ha començat el seu itinerari explorador. Bon viatge!

Missatgera, de Ferran Cerdans a Bel Olid

En bones mans

Berni Puig Activem els Buits

Un cop complert el primer relleu, l'artista Berni Puig de Manresa ja ha fet la seva intervenció a la Sonda de Paper Activem els Buits. El llibre d'artista itinerant continua així recollint i difonent obres que posen sobre el paper l'estat de l'habitatge a Manresa. El Berni és ara a França on ha anat de viatge, esperem que et vagi molt bé, moltes gràcies per la teva obra!

Primer relleu AMB OBRES

Primer relleu Activem els Buits

Primer relleu a la Sonda de Paper Activem els Buits, llibre d'artista itinerant i de denúncia de l'estat de l'habitatge de Manresa. L’equip Activem els Buits, que dóna nom a la Sonda, ha passat el llibre a l’artista n.2, Berni Puig. El relleu s’ha produït durant l’exposició AMB OBRES, en un dels centenars d’edificis buits de Manresa.