Primer relleu AMB OBRES

Primer relleu Activem els Buits

Primer relleu a la Sonda de Paper Activem els Buits, llibre d'artista itinerant i de denúncia de l'estat de l'habitatge de Manresa. L’equip Activem els Buits, que dóna nom a la Sonda, ha passat el llibre a l’artista n.2, Berni Puig. El relleu s’ha produït durant l’exposició AMB OBRES, en un dels centenars d’edificis buits de Manresa.

AMB OBRES

Ubicada en un espai en desús de Manresa, ‘Amb obres’ ha estat la primera edició d’una exposició d’art impulsada per sis artistes bagencs. Segons aquests, "No es tracta d’una okupació de l’espai" sinó que l’objectiu és "fer passar a la gent una bona tarda, en un lloc bonic i gaudint de l’art en família". A l'exposició s'hi ha pogut veure fotografia, obra gràfica, pintura i poesia musical. Trobareu més informació a l'Apunt: ‘Amb obres’, les creacions de sis bagencs en un espai en desús

Exposició AMB OBRES, relleu Activem els Buits

En aquest context artístic, ideal per a la sonda Activem els Buits, és en el que s’ha produït el relleu a l’artista Berni Puig, que durant aquesta setmana farà la seva intervenció. Moltes gràcies i Bon viatge!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials