Primera intervenció: Activem els Buits!

Equip Sonda de Paper Activem els Buits

L'equip Activem els Buits al complert ha fet ja la primera intervenció a la Sonda de Paper a la que dóna nom: Activem els Buits. Pel que es desprèn de les imatges rebudes ho van passar genial! El propòsit d'aquest llibre en blanc és recollir intervencions artístiques relacionades amb els espais buits de Manresa, amb la finalitat de mostrar fins a quin punt el parc d'habitatge d'aquesta ciutat està format per una gran massa de pisos buits.

Equip Sonda de Paper Activem els Buits

La proposta "Activem els buits"

Aquesta sonda, doncs, enllaça directament amb l'acció que va dur a terme aquest grup a la Plaça Sant Domènec de Manresa, que consistia en posar sobre el mapa la superfície total d'habitatges desocupats, xifrat en 660.380 metres quadrats. La capital del Bages és la ciutat catalana amb un percentatge més alt de pisos buits: el 23,8% dels habitatges de la ciutat estan desocupats, gairebé un de cada quatre immobles.

Equip Sonda de Paper Activem els Buits

La Clara Casas, l'Alba Domínguez, el Jordi Mira, l'Aina Sallés i l'Ester Tatjé van decidir organitzar una acció per fer visible aquesta problemàtica i conscienciar a la població, en la que van comptar amb l'ajuda de més de 200 joves procedents de minyons escoltes, guies i esplais de Manresa. Teniu més informació al seu bloc: La ciutat s'omple de consciència". Seguint aquesta idea, han donat la primera empenta a la Sonda dedicada al seu projecte i que en comparteix la finalitat.

Equip Sonda de Paper Activem els Buits

La Sonda continua

En aquests moments la Sonda Activem els Buits ja ha donat un altre pas i és en mans de l'artista següent, aviat publicarem més informació.
Moltes gràcies equip Activem els Buits!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials