Activem els Buits

In itinere
denúncia social

Activem els buits

Sonda de Paper Activem els BuitsSonda de Paper llançada el 14-11-2014 amb l'objectiu de denunciar i sensibilitzar sobre el problema de l'habitatge. És una sonda local en col·laboració amb el grup Activem els buits, que navegarà per Manresa de mà en mà donant a conèixer mitjançant intervencions artístiques els 9.434 habitatges buits d'aquesta ciutat.
[mapes] [seguiment]

Imatges de la Sonda

Sonda de Paper de denúncia social ACTIVEM ELS BUITS

Sonda de Paper ACTIVEM ELS BUITS

Activem els buits

Aquesta Sonda s'ha construït i es llança en col·laboració i suport al grup Activem els buits, una campanya d'acció artística per visualitzar els 9.434 habitatges buits de la ciutat de Manresa (24% del parc d'habitatge). Amb aquesta voluntat de denúncia i sensibilització, aquest llibre d'artista itinerant recorrerà Manresa de mà en mà recollint intervencions artístiques basades en aquests espais que actualment són buits. Podeu seguir la campanya i activitats al bloc activemelsbuits.blogspot.com.es.

Exposició, llançament i intervenció

La Sonda Activem els Buits es podrà veure per primera vegada durant la inauguració de la 4ª Exposició de Sondes de Paper, el dia 14/11/2014 a la Llibreria Papasseit de Manresa. Durant l'exposició, que durarà un mes, es produirà la primera intervenció artística a la Sonda, precisament per part de l'equip Activem els Buits.

Mapa de seguiment

relacionats
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials