Sonda de Paper Pionera

Sonda de Paper Pionera
Sonda de Paper Pionera:

La Sonda de Paper Pionera va ser llançada el 23-05-2012 a Manresa. Aquí podeu rastrejar la seva evolució, així com al mapa d'activitats del primer llançament.

[mapes] [fitxa]
El millor final Possible

Gemma Costa clou la Sonda de Paper Pionera

Tot final implica un començament, i no hi havia manera millor de cloure la sonda de paper Pionera, i amb aquesta totes les sondes del primer llançament, que amb aquesta fantàstica intervenció de la Gemma Costa.

Una fi i un naixement, una sèrie de naus que després del seu recorregut recollint mostres artístiques han tornat a la base carregades fins al capdamunt de talent, color, formes, textures i olors creant al seu darrere uns itineraris que són fils d'unió i complicitat.

Moltes gràcies a tothom!

LAIKA RETURNS! la Pionera redreça el rumb amb el Dko

grafit LAIKA RETURNS Dko 2012

Espectaculars imatges rebudes des de la Sonda de Paper Pionera al seu retorn a la ruta després de mesos extraviada. No només ha recuperat l’impuls i el camí, sinó que ha experimentat també una revifada energètica descomunal com podeu veure en les fotografies de la intervenció del Marc Dko.

Sonda Pionera a l'estudi del Dko

El Dko ha participat en altres projectes a Llibres Artesans, és un dels artistes que han col·laborat dissenyant la seva coberta pel llibre de relats en micromecenatge Perdonin Que No Em Disculpi.

pàgines centrals del Dko a la Pionera

mort i resurrecció d'un llibre d'artistes

Ja sabeu que les Sondes de paper no són llibres d’artista sinó d’artistes, que són persones, i que per tant tenen els seus alts i baixos. La Sonda de Paper Pionera es trobava perduda i desorientada en la immensitat de l’espai urbà fins que ha tornat a enviar senyals i hem procedit a l’operació urbana de rescat.

llibre d'artistes Pionera a l'asfalt

Com podeu veure tot ha anat bé i ara es troba en mans del següent tripulant, que apareix en la imatge en una coneguda taverna manresana. Ja tenim ganes de rebre la seva intervenció!

el nou tripulant de la Sonda de Paper Pionera

Esperem rebre aviat més notícies de la Pionera, la última nau de paper que resta per tornar a bon port i que podreu veure a l’exposició de final de mes. Gràcies tripulació!