Sondes Resurrection

Bodegó sonda System Error

Quan a la sala de control i als monitors de seguiment dispersos per Catalunya es donaven per atrapades en un forat negre o víctimes d’un núvol d’asteroides, ahir a la nit vam rebre senyals apagades que a mesura que passaven les hores s’han anat intensificant.

Es tractava d’una retransmissió de la System Error, un dels llibres artesans que naveguen de mà en mà recollint intervencions artístiques. En aquesta imatge podeu veure el bodegó del renaixement que ha significat per nosaltres la seva reaparició en escena.

En aquesta altra imatge apareix a entaulada - diuen que menjant no s'ha de llegir però no diuen res d'escriure! - no sembla que la sonda ho hagi passat molt malament ;-)

sonda de paper entaulada

Ha enviat unes imatges en les que es mostren signes de tempesta electrònica, el que coincideix amb les nostres dades ja que tenim constància de gran activitat electromagnètica a la zona de Puig-reig, segons la informació que ens arriba de la tripulant de la sonda May València.

Un cop restablerta la connexió directa amb la sonda esperem continuar en contacte els propers dies. Continuarem informant.

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials