el relaxing café con leche desperta la sonda de Tòkio!

Momo Kawaguchi Take The Tour

Resulta que la relaxing cup of café con leche, en contra del que imaginàvem les persones corrents, no només no és relaxant sinó que va carregada de cafeïna! Després d’aquesta revelació ja no ens sembla tan sorprenent que la Take The Tour, la Sonda de paper que navega per Tòkio, hagi despertat de cop i transmès aquestes imatges.

Momo Kawaguchi, Machida, Tokio

Ara ja ho sabem doncs: abans d’anar a dormir res de cafè! A Tòkio, això si, sembla que el cafè con leche senta molt bé ;-)

Durant aquests mesos la Take the Tour ha estat rondant per MACHIDA, barri de Tòkio en el que viu la pintora Momo Kawaguchi. A ella devem aquesta aportació a les pàgines de la sonda, que ara mateix ja és en mans d'una gran artista, també artista, de la Momo.

[The Journey]

Autumn has come in Tokyo. It is a beautiful season.
I am a painter. Thank you very much for join me this project.♡

I drew the picture with acrylics paints. And I copied poetry in this art book. This beautiful poetry was composed by Mary Oliver, who is an American poet.

I think that life is a Journey. I would like to hear and fell my small inner voice, the stillness and the passion in my soul. Because they lead me.

Take the Tour, Machida, Tokio

relacionat
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials