Sonda de Paper Tempus Fugit

Sonda de Paper Tempus Fugit

Sonda de Paper Tempus Fugit:
Seguiment de la sonda de paper Tempus Fugit, llançada el 05-06-2012 a Manresa.
Seguiu l'evolució d'aquest llibre en blanc que recollirà mostres artístiques a Berga i rodalies.
[mapes] [fitxa]
les fulles perennes del llibre d'artistes

fulla perenne de Montse Comellas

La Montse Comellas, tripulant n. 10 de la sonda de paper Tempus Fugit, ens ha regalat una fulla perenne per aquest llibre d'artistes que esperem que sigui de pàgines també perennes. Amb la seva fantàstica i poètica intervenció, directament relacionada amb el tema de la sonda -el pas del temps- aquesta nau de recol·lecció ha donat per acabat el seu recorregut i gaudirà ara del descans de la guerrera. Batalladora incansable, la Tempus Fugit ha recollit 10 mostres artístiques impagables que podreu descobrir a final de mes en l'exposició a l'Escola d'Art de Manresa.
Moltes gràcies Montse!

la pàgina de metall de l'escultor Joan Canal

pàgines interiors Joan Canal a la Tempus Fugit

La sonda de paper Tempus Fugit ha tancat el cercle tornant a bon port i tenim el privilegi de gaudir de les seves troballes a la sala de control. I de pesar-les, ja que aquest llibre d'artistes ha arribat ben farcida i amb un sobrepès considerable: la pàgina de metall de l’escultor Joan Canal, tripulant n.9 de la nau. Compartim algunes imatges de la seva espectacular intervenció. Moltes gràcies Joan!

l'escultor Joan Canal a la Tempus Fugit

seqüència a càmera fixa

seqüència Irene Pereira Tempus Fugit

Ara que ja tenim dues sondes al port de paper, és a dir a casa, esperant poder participar a finals d'any en la primera exposició de Sondes de Paper, en aquesta ocasió ens sorprèn la sonda Tempus Fugit amb un format que fins ara no havíem rebut: una seqüència d'imatges preses a càmera fixa que muntades a la sonda formen un desplegable.

Les imatges ens arriben de la Irene Pereira, ja tenim ganes de tenir la sonda a les mans i poder desplegar-les!

passar pàgina és descobrir text amagat

Marta Parera Sonda Tempus Fugit

Continuem rebent imatges des del que sembla ser una tempesta magnètica de grans proporcions que ens dificulta enormement les comunicacions - fins al punt de plantjear-nos la viabilitat del projecte. Tots els bits d'informació que hem rebut desordenats els hem tornat a ordenar d'un en un i han aparegut aquestes espectaculars imatges de la tripulant Marta Parera.

Ha estat el relleu n. 7 de la sonda de paper Tempus Fugit, que en aquests moments i segons les nostres informacions continua en aquesta festiva ciutat.