Sonda de Paper Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem Bages:
Seguiment de la Sonda de Paper Tots Fem Bages, llançada el 07/11/2013 a Manresa.
Seguiu l'evolució d'aquest llibre en blanc contra el racisme que recollirà mostres artístiques a la comarca del Bages.

[mapes] [fitxa]

La TOTS FEM BAGES salta a la paret

15/11
tot el dia

Pintem contra el racisme

Acte de rebuda de la Sonda de Paper
Tots Fem Bages, llibre d'artista itinerant
contra el racisme. Per completar el seu viatge, l'Aina Sallés i el Berni Puig realitzaran un mural durant tot el dia i comptarem amb altres activitats com la rebuda de la Sonda per part dels artistes, botifarrada, música...
15 de novembre tot el dia.

Paret del Mercat Puigmercadal
Plaça del Mercat, Manresa, Barcelona

Sofia Gomez completa la TOTS FEM BAGES contra el racisme!

Després de varis mesos recollint aportacions artístiques per la comarca del Bages, l’artista Sofia Gomez clou la Tots Fem Bages, el sisè llibre d’artista col·laboratiu de la campanya Sondes de Paper. Aquest volum ha estat dedicat a difondre el missatge contra el racisme i la xenofòbia de l’organització TOTS FEM BAGES, moltes gràcies per la vostra tasca!

Inici intervenció artística Sofia Gomez

Escoltem la pintura de Jaume Mestres

El pintor Jaume Mestres, que va rebre la Sonda de Paper Tots Fem Bages de la mà de l'artista Mariona Vilaseca, ja ha intervingut el seu plec de 4 pàgines del llibre d'artista col·laboratiu. El Jaume és el tripulant n. 8 de la Sonda, que a hores d'ara ha continuat el seu viatge cap l'artista n.9, que també viu a Manresa.

Jaume Mestre amb la Tots Fem Bages

Jaume Mestres, pintor

"A banda de contemplar la pintura... moltes vegades l'escoltem. Escoltem la seva musicalitat, i més enllà de les lectures formals sentim, experimentem aquesta escolta, la seva Gita. El seu so el que em fa saber que la pintura està acabada... i en ella tot el procés formal i conceptual".

Un missatge imparable!

El missatge contra el racisme es difon a tota velocitat per la ciutat de Manresa; ja res no pot aturar la Sonda de Paper Tots Fem bages! L’artista Mariona Vilaseca ha estat la setena en aportar el seu punt de vista, la seva visió personal a la sonda ajudant així a la difusió del missatge.

Mariona Vilaseca Tots Fem Bages

Mariona Vilaseca, artista

Mariona Vilaseca Arimany, artista interdisciplinar nascuda a Manresa, suma un currículum artístic molt extens. Llicenciada i doctoranda en Belles Arts, ha rebut nombrosos premis i ha exposat individual i col.lectivament, tan a nivell nacional com internacional.