Tots Fem Bages, Sonda de Paper

En exposició
contra el racisme

Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem BagesSonda de Paper contra el racisme llançada el 14-11-2013 a Manresa. És una sonda local que navegarà per aquesta ciutat i per la comarca del Bages de mà en mà, recollint mostres del subsòl artístic i difonent el missatge contra el racisme i la xenofòbia. Al final del seu trajecte aleatori formarà part de l'exposició itinerant de Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes]

Imatges de la Sonda

Paloma Mba amb la sonda TOTS FEM BAGES

Sonda de Paper #6 Tots Fem Bages

Text interior de presentació de la sonda

"Lluitem, en xarxa, contra la xacra del racisme i la xenofòbia, amb totes les nostres forces i en tot moment. Ara, amb aquest llibre. Escrivint, dibuixant, fotografiant, amb música o en vers; amb emoció, amb ràbia o amb passió; però sobretot amb LLIBERTAT. Amb l’únic condicionant de fer-ho entre els límits dels fulls que compondran aquest llibre-sonda que serà, si voleu, una gran suma de complicitats en el compromís contra el feixisme i la intolerància. Perquè entre tots i totes, sigui quina sigui la nostra procedència cultural... TOTS FEM BAGES".

Tots Fem Bages

Tots Fem Bages és una plataforma constituida a Manresa de la que formen part molts col·lectius socials de la ciutat i de la comarca, creada per combatre el racisme i la xeonfòbia. Podeu seguir les seves campanyes i activitats al bloc totsfembages.blogspot.com

Mapa de seguiment

relacionats
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials