Skip to Content

Tots Fem Bages, Sonda de Paper

En exposició
contra el racisme

Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem BagesSonda de Paper contra el racisme llançada el 14-11-2013 a Manresa. És una sonda local que navegarà per aquesta ciutat i per la comarca del Bages de mà en mà, recollint mostres del subsòl artístic i difonent el missatge contra el racisme i la xenofòbia. Al final del seu trajecte aleatori formarà part de l'exposició itinerant de Sondes de Paper.
[seguiment] [mapes]

Imatges de la Sonda

Paloma Mba amb la sonda TOTS FEM BAGES

Sonda de Paper #6 Tots Fem Bages

Text interior de presentació de la sonda

"Lluitem, en xarxa, contra la xacra del racisme i la xenofòbia, amb totes les nostres forces i en tot moment. Ara, amb aquest llibre. Escrivint, dibuixant, fotografiant, amb música o en vers; amb emoció, amb ràbia o amb passió; però sobretot amb LLIBERTAT. Amb l’únic condicionant de fer-ho entre els límits dels fulls que compondran aquest llibre-sonda que serà, si voleu, una gran suma de complicitats en el compromís contra el feixisme i la intolerància. Perquè entre tots i totes, sigui quina sigui la nostra procedència cultural... TOTS FEM BAGES".

Tots Fem Bages

Tots Fem Bages és una plataforma constituida a Manresa de la que formen part molts col·lectius socials de la ciutat i de la comarca, creada per combatre el racisme i la xeonfòbia. Podeu seguir les seves campanyes i activitats al bloc totsfembages.blogspot.com

Mapa de seguiment

relacionats