Missatge de l'Aloaye Norris

Difonent sense pausa el missatge contra el racisme, la Sonda de Paper Tots Fem bages ha superat la meitat del trajecte recollint la intervenció pictòrica de l'Aloaye Norris Adoro.

Aloaye Norris Tots Fem Bages

Aloaye Norris, pintor

Nascut el 1973 a Enugu, Nigèria. Màster de Belles Art en Pintura de l'Escola de l'Institut d'Art de Chicago, viu a Manresa des de fa set anys. Ha exposat a Nigèria, Noruega, Estats Units i el País Valencià i recentment a Súria, ciutat en la que té el taller i vincles familars.

Amb la seva obra intenta plasmar les seves experiències i la seva interpretació del món, amb una gran sensibilitat social i amb la voluntat de provocar la reflexió. Podeu seguir-lo a la pàgina web www.aloayenorrisadoro.com.

Aloaye Norris a la Sonda de Paper contra el racisme

FEAR OF THE UNKNOWN

Aquesta és la pàgina d'entrada a la seva intervenció: por a allò desconegut. La por és una de les principals raons que ens duen a prendre decisions en la vida, i també és l'origen de molts prejudicis. Gràcies Norris!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials