Marina Berdalet amb la TOTS FEM BAGES

L’artista Marina Berdalet, que va recollir la Sonda de Paper Tots Fem bages de la mà de l’Irene Vendrell, ha fet la intervenció a les quatre pàgines que li corresponen al llibre d’artista, al seu taller de l’Estany.

Marina Berdalet, Tots Fem Bages

En les seves pròpies paraules: “És un dibuix senzill, perquè cadascú hi faci la seva lectura: línies negres sobre fons blanc / línies blanques sobre fons negre. La suma de les línies dóna el conjunt de la imatge, i totes les línies són necessàries per a completar el dibuix.”

Marina Berdalet, Sonda de Paper

Marina Berdalet, artista visual

Marina Berdalet és una ARTISTA VISUAL Llicenciada en Belles Arts l'any 1989 per la Universitat de Barcelona. La meva recerca plàstica se centra especialment en el dibuix i en la pintura. Nascuda a Barcelona, ja fa uns quants anys que vaig deixar la ciutat i visc al petit municipi de l'Estany (comarca del Moianès), en plena natura. Podeu seguirla al bloc homònim Marina Berdalet

Continua l'exposició de Sondes de Paper

Si voleu veure l'exposició de les Sondes de Paper que ja han tornat a casa carregades d'art us podeu dirigir a la Biliboteca de Santpedor. Allí les podreu fullejar, llegir, fer-vos-hi fotos, etc. fins el divendres dia 13 de juny.

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials