Il·lustració de la Fiona García a la TOTS FEM BAGES!

Fiona García - TOTS FEM BAGES

La setmana passada vaig rebre la Sonda de Paper Tots Fem bages de la mà de la il·lustradora Fiona García -que ja ens havia enviat imatges amb esborranys. Com podeu veue, va omplir les pàgines centrals del seu plec al llibre itinerant amb una il·lustració genial! Va deixar-me un espai, a més, a la tercera pàgina per a un a un text manuscrit.

Fiona García, ratlles text manuscrit

El text és una cita de Nelson Mandela, i anava a la pàgina 3 del seu plec. Després de vàries proves a part, vaig ratllar la pauta a llapis i la vaig escriure; vaig escollir un tremp estret i una tinta blava que era la que lligava millor amb la seva il·lustració.

Escrivint a mà al plec de la Fiona García

I aquest és el resultat final, la i·lustració complerta a les pàgines centrals del plec de la Fiona García.

Fiona García - TOTS FEM BAGES

La Sonda de Paper del col·lectiu TOTS FEM BAGES ha continuat, a hores d'ara, el seu viatge difonent el missatge contra el racisme. Aviat tindreu més notícies; si voleu seguir la Fiona podeu fer-ho a la pàgina al facebook del seu estudi: AK - Ilustración.

Moltes gràcies Fiona i moltes felicitats el dia del teu aniversari! ;-)

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials