Del paper a la paret!

Un mural de l'Aina Sallés i el Berni Puig

La onzena intervenció al llibre d’artista Tots Fem Bages ha estat protagonitzada per l’Aina Sallés i el Berni Puig, artistes que han traslladat el missatge contra el racisme des del paper de la Sonda fins a la paret del Mercat Puigmercadal.

l'Aina i el Berni pintant el mural

l'Aina Sallés pintant la paret

Final de trajecte del llibre d'artista itinerant

Aquest mural suposa el final de trajecte de la Tots Fem Bages, el sisè llibre d’artista col·laboratiu de la campanya Sondes de Paper. Aquest volum ha estat dedicat a difondre el missatge contra el racisme i la xenofòbia de l’organització TOTS FEM BAGES que vam presentar ara fa un any. Moltes gràcies per la vostra tasca!

Mural final de la Tots Fem Bages

La Sonda continua!

Podeu veure les imatges de les intervencions del mural i de la resta d'artistes a l'àlbum picasa de la Sonda: TOTS FEM BAGES. Podeu veure també aquesta i les altres sondes a la 4ª Exposició de Sondes de Paper a la Llibreria Papasseit de Manresa.

14/11—12/12
horari llibreria

4ª Exposició Sondes de Paper

La quarta exposició dels llibres d'artista itinerants Sondes de Paper es realitzarà a la Llibreria Papasseit. Hi trobareu les 5 sondes que ja han tornat a casa carregades de mostres artístiques -Pionera, System Error, Insomnia, Tempus Fugit i Tots Fem Bages-, amb mapes dels itineraris, més la nova Activem els Buits. Del 14 de novembre fins el 12 de desembre

Llibreria Papasseit
Pl. Gispert, 2, Manresa, Barcelona

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials