Un missatge imparable!

El missatge contra el racisme es difon a tota velocitat per la ciutat de Manresa; ja res no pot aturar la Sonda de Paper Tots Fem bages! L’artista Mariona Vilaseca ha estat la setena en aportar el seu punt de vista, la seva visió personal a la sonda ajudant així a la difusió del missatge.

Mariona Vilaseca Tots Fem Bages

Mariona Vilaseca, artista

Mariona Vilaseca Arimany, artista interdisciplinar nascuda a Manresa, suma un currículum artístic molt extens. Llicenciada i doctoranda en Belles Arts, ha rebut nombrosos premis i ha exposat individual i col.lectivament, tan a nivell nacional com internacional.

En els darrers anys ha estat en residència artística a Singapur. El seu projecte de caire més emprenedor fou realitzat a Barcelona la tardor del 2012. Allí va generar de principi a fi una exposició que recollia i presentava la seva obra més important dels darrers anys, des de dibuixos en gran i petit format, instal·lació, pintures, vídeo i fotografia.

Mariona Vilaseca i Jaume Mestres, Tots Fem Bages

En la seva obra hi ha punts de referència en les escriptures hindús, com els Upanishads, així com la tradició del ioga i de la metafísica Vedanta. L'evocació dels elements que es repeteixen, com els diferents noms i formes de la representació de la divinitat, o la cosa corpòria com el vehicle de l'ànima, les aproximacions per expressar l'inefable. Podeu seguir-la a la pàgina web www.marionavilaseca.com.

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials