La TOTS FEM BAGES salta a la paret

15/11
tot el dia

Pintem contra el racisme

Acte de rebuda de la Sonda de Paper
Tots Fem Bages, llibre d'artista itinerant
contra el racisme. Per completar el seu viatge, l'Aina Sallés i el Berni Puig realitzaran un mural durant tot el dia i comptarem amb altres activitats com la rebuda de la Sonda per part dels artistes, botifarrada, música...
15 de novembre tot el dia.

Paret del Mercat Puigmercadal
Plaça del Mercat, Manresa, Barcelona

NO votis INJUSTÍCIA

Tots Fem Bages organitza conjuntament amb l’Associació de Veïns del Barri Antic de Manresa i Llibres Artesans, un acte per al dia 15 de novembre a la plaça del mercat Puigmercadal de Manresa sota el lema "PINTEM CONTRA EL RACISME".

Primera artista de la Sonda de Paper TOTS FEM BAGES

L'esdeveniment és una rebuda de la Tots Fem Bages. Llançada fa un any, aquesta Sonda de Paper és un llibre d'artista col·lectiu que va fer un viatge per la comarca del Bages recollint missatges artístics i difonent el missatge contra el racisme i la xenofòbia.

Aquest acte s'emmarca dins de la campanya "NO votis INJUSTÍCIA" que té l'objectiu de frenar el vot xenòfob en les properes eleccions.
Trobareu més informació d'aquesta campanya a la web http://novotisinjusticia.com/

Un dia complert d'activitats

En aquest acte hi haurà diverses activitats, com la pintura del mural que hi ha just a sobre del mercat, una actuació musical, botifarrada... El mural, que és l'activitat principal, anirà a càrrec de l'Aina Sallés i el Berni Puig, que completaran, simbòlicament, la 11ª pàgina de la Sonda pintant-la en una paret. Tancaran el cicle del missatge contra el racisme, que romandrà així fixat en aquest espai tan visible i concorregut.

IVª Exposició Sondes de Paper

Durant el mes de novembre podreu veure la Tots Fem Bages i les altres 5 Sondes de Paper que ja han tornat dels seus respectius viatges a la Llibreria Papasseit en la que serà ja la quarta exposició col·lectiva d'aquests llibres d'artista.

Us hi esperem!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
notícies: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials