Quim Falcó pinta contra el racisme

La Sonda de Paper Tots Fem bages arriba a la meitat del trajecte amb la intervenció del conegut pintor Quim Falcó.

Quim Falcó pinta la Tots Fem Bages

Quim falcó, pintor

Nascut a Manresa el 1958, Quim Falcó és un pintor abstracte reconegut, amb una extensa obra que ha exposat a París, Madrid, New York, Osaka... i molt habitualment a Itàlia. És doncs un motiu més d'alegria que s'hagi sumat als esforços de difusió posicionant-se en contra del racisme i la xenofòbia, participant a la Sonda de Paper.

Quim Falcó pinta contra el racisme

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

Continua l'exposició de Sondes de Paper

Si voleu veure l'exposició de les Sondes de Paper que ja han tornat a casa carregades d'art us podeu dirigir a la Biliboteca de Santpedor. Allí les podreu fullejar, llegir, fer-vos-hi fotos, etc. fins el divendres dia 13 de juny.

Bon viatge!

El llibre d’artista itinerant, que recull intervencions artístiques durant el seu recorregut, continua doncs difonent el missatge contra el racisme del col·lectiu Tots Fem Bages. Gràcies Tots Fem Bages per la vostra tasca i gràcies Quim per participar en aquesta acció de difusió del missatge!

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials