Segon relleu, al CACIS Forn de la Calç

Relleu al CACIS: Fiona García > Irene Vendrell

El sol de testimoni

La Sonda de Paper Tots Fem bages continua avançant per la comarca, recollint i difonent missatges contra el racisme. Aquest diumenge assolellat, ens han rebut al CACIS per al relleu de l'artista n.2, Fiona García, a l'artista n.3, Irene Vendrell.

CACIS Forn de la Calç

El Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç és una iniciativa privada sense ànim de lucre dedicada a l'experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístic culturals, amb la voluntat d'estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com estratègia de reforma.

CACiS orienta els seus esforços a la creació, difusió i estudi dels nous llenguatges de l’art contemporani, la naturalesa i la sostenibilitat a nivell nacional i internacional amb intervencions sobre el paisatge, exposicions temporals i formació especialitzada. Podeu conèixer més el projecte a la seva web www.cacis.cat; feu-hi una ullada!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials