Sofia Gomez completa la TOTS FEM BAGES contra el racisme!

Després de varis mesos recollint aportacions artístiques per la comarca del Bages, l’artista Sofia Gomez clou la Tots Fem Bages, el sisè llibre d’artista col·laboratiu de la campanya Sondes de Paper. Aquest volum ha estat dedicat a difondre el missatge contra el racisme i la xenofòbia de l’organització TOTS FEM BAGES, moltes gràcies per la vostra tasca!

Inici intervenció artística Sofia Gomez

Detall pàgines centrals Sofia Gomez, Tots Fem Bages

Que ningú no et pugui dirigir la mirada!

Aquest és el missatge de la Sofia en en el seu plec al llibre recol·lector itinerant. Podeu seguir l'obra d'aquesta artista manresana al bloc que manté amb els seus treballs: dgomezsof.blogspot

Pàgines centrals intervenció artística Sofia Gomez, Tots Fem Bages

Ultima pàgina Sofia Gomez, Sonda Tots Fem Bages

Podeu veure les imatges de la intervenció de la Sofia i de la resta d'artistes a l'àlbum picasa de la Sonda: TOTS FEM BAGES.

Sonda completada! Moltes gràcies Sofia, i també a totes les persones que ho han fet possible amb les seves aportacions artístiques. Ha quedat impressionant i per la causa més important a la que podem dedicar la nostra obra, que a partir d'avui continuarà difonent el missatge. GRÀCIES!

Mapa de seguiment - Sondes de Paper locals

Podeu seguir els seus passos aquí mateix amb l'etiqueta totsfembages o bé al twitter amb el hashtag #s6totsfembages. Si voleu veure totes les imatges que es van rebent de la sonda, les trobareu recopilades a l'àlbum picasa TOTS FEM BAGES - Sonda de Paper

relacionat
títols: 
gènere literari: 
Compartir a les xarxes socials