Festival l'Escala

28-29/2 — 1/3

Llibres Artesans a la Vila del Llibre de l'Escala 2020

Festival l'Escala 2020

Llibres Artesans s'estrena al Festival literari d’hivern de l’Empordà. Presentacions, recitals poètics, col·loquis, espectacles, tallers i exposicions per a tots els públics. Com a tema central: el Mediterrani, escenari del moviment de persones en el passat i en el present, intercanvi de cultura i coneixement.

L’ESCALA, VILA DEL LLIBRE 2020

El 28 -29 de febrer i 1 de març torna el festival literari d’hivern de l’Empordà. Presentacions, recitals poètics, col·loquis, espectacles, tallers i exposicions per a tots els públics. Com a tema central, el Mediterrani, escenari del moviment de persones en el passat i en el present, intercanvi de cultura i coneixement que queda reflectit als llibres

ALAI, el nou foto llibre

Adoptar una gossa és rescatar més d’una vida: la que viu, la que et regala, la que compartiu… i potser la teva pròpia. El foto llibre ALAI mostra una relació en llibertat amb una podenca adoptada, i intenta conscienciar sobre tota la vida que tenen al davant els gossos rescatats. El llibre és un conjunt de 25 postals, recollides en un disseny únic, i un compendi de texts. Per aconseguir el finançament necessari hem programat una campanya de micromecenatge al Verkami. Una part dels beneficis es donaran al Refugi Aixopluc, d’on va sortir l’Alai.

Si veniu a visitar la parada de Llibres Artesans podreu veure el foto llibre ALAI.

Fotollibre ALAI, de Ferran Cerdans Serra, disponible a l'Escala.

Hi trobareu també la versió Luxe, amb una placa d'alumini gravada a làser.

Detall de la placa d'alumini amb gravat làser, disponible a l'Escala.

La llum reclosa

Llibre poema de Ferran Cerdans Serra enquadernat a mà per l'autor, recull una seixantena d’haikus que tracten la ceguesa, la vida i la llum.

La llum reclosa, llibre d'haikus de Ferran Cerdans Serra, dissenyat i enquadernat a mà per l'autor.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials