Campanya ALAI al verkami

14/10-22/11

Campanya de micromecenatge al Verkami pel foto llibre ALAI

Verkami ALAI

Campanya de micromecenatge al Verkami per aconseguir finançar el foto llibre ALAI. A més de les aportacions a la pàgina Verkami, podeu visitar el taller de Llibres Artesans per veure, tpcar i ensumar les maquetes, postals originals i la resta de recompenses. Inici: dilluns 14 d'octubre. Final: 22 de novembre. Visites al taller: tardes al C/ Passeig, 44 de Santpedor (Barcelona).

Foto llibre ALAI. Fotografia, texts i disseny: Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

Deu anys de projecte: fotografies, texts i disseny del llibre

Adoptar una gossa és rescatar més d’una vida: la que viu, la que et regala, la que compartiu… i potser la teva pròpia. El foto llibre ALAI mostra una relació en llibertat amb una podenca adoptada, i intenta conscienciar sobre tota la vida que tenen al davant els gossos rescatats. El llibre és un conjunt de 25 postals, recollides en un disseny únic, i un compendi de texts.

Foto llibre ALAI. Detall de la corretja, que subjecta el grup de 25 postals. Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

Foto llibre ALAI. Vista posterior. Les postals van numerades i cadascuna incorpora un text.

Més recompenses originals

Els pròxims dies, i a mesura que ens endinsem en la campanya, anirem compartint imatges i explicació de la resta de recompenses.

Moltes gràcies per la vostra atenció, difusió i aportacions!

La campanya de micromecenatge

Aquest foto llibre requereix una inversió per a fer-se realitat, ja que les postals de qualitat són molt cares d’imprimir. Una part dels beneficis aniran en donació al Refugi Aixopluc de Manresa, d’on va sortir l’Alai. Per aconseguir el finançament necessari, doncs, hem programat una campanya de micromecenatge al Verkami que començarà el dilluns 14 d’octubre:

http://vkm.is/alai

relacionat
Compartir a les xarxes socials