Llibres Artesans es fa llavor

Cobertes artesanes, poemaris manuscrit, Llibres artesans, Ferran Cerdans Serra, 2016

Tornem a l'estat d'espora

El projecte Llibres Artesans s'ha basat, des de 2002, a dur la literatura al carrer amb els valors de l’artesania. Aquest model ja no és viable. Més endavant, farem una anàlisi dels problemes que s’han anat acumulant, amb el pas dels anys. De moment, tornem a l'estat inicial d’espora, des del qual rebrotar quan es donin les condicions.

D'aquesta etapa, que ara es tanca, n'han sorgit uns fruits. D'aquests fruits, en prenem la llavor. I les vivències compartides.

El mar segueix degotant

El projecte personal Un mar Degota, que va sorgir l’any 2016 i del qual ja se n’han publicat 16 números, seguirà endavant. Aquest quadern d’autor és una finestra oberta al procés d’escriptura. De periodicitat trimestral, la subscripció a aquesta publicació artesanal és la millor manera de contribuir a fer que, un dia o un altre, les gotes despertin la llavor i Llibres Artesans rebroti.

Un mar degota n. 11, hivern de 2019; Ferran Cerdans Serra

El projecte ALAI

A la campanya de donacions hi seguireu trobant el foto llibre ALAI, un projecte de dotze anys sobre una podenca adoptada que tracta del respecte als animals i de les relacions humanes canines. Les aportacions serveixen, en exclusiva, per finançar la donació de llibres i postals a societats protectores d’animals de Catalunya.

Foto llibre ALAI, Ferran Cerdans Serra, 2020

Si formeu part d’una societat protectora i voleu rebre una donació de llibres o postals, o bé per a més informació, podeu enviar un missatge mitjançant el formulari de contacte.

Gràcies per tot i a reveure!

relacionat
Compartir a les xarxes socials