Servei de llibre personalitzat

Format propi

Servei de llibre únic fet a mida a Llibres Artesans

Llibre únic fet a mida

Llibre personalitzat, fet a mida a Llibres Artesans. Art original, text i enquadernació de Ferran Cerdans Serra; cobertes i il·lustracions del mateix autor o bé d’altres artistes. Exemplar únic o bé petita sèrie, obert a tot tipus de formats, temes, tècniques, il·lustracions i materials. Una obra única al teu abast!

Un llibre fet a mida obert a tot tipus de propostes

Aquest servei va dedicat a totes les persones i col·lectius que vulguin un llibre únic, una obra original, feta a mida en un format artesà, d’autor. És obert perquè es pot adaptar a qualsevol necessitat: llibre d’artista, llibre únic manuscrit, petita sèrie de llibres originals…. Sigui quina sigui la vostra idea només n’hem de parlar, tots els coneixements i l’experiència adquirits des de 2002 seran al vostre servei. A continuació venen alguns exemples de llibres únics creats a Llibres Artesans els últims anys.

Llibre de la Confraria de la Ratafia

Un dels millors exemples de llibre personalitzat a Llibres Artesans seria el llibre de cerimònies de la Confraria de la Ratafia. Un gran repte amb el qual vam aprendre molt.

Plec de receptes del Llibre de la Confraria de la Ratafia, fet a mà a Llibres Artesans

Una experiència genial i un èxit del procés de disseny col·laboratiu, que va resultar en una obra única. Podeu veure-la cada any durant els actes de la Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners.

Llibre de relats a mida

Aquest és un llibre molt especial del que vam fer dos exemplars: un per a la persona que el va encarregar i l’altre de regal a la destinatària.

Llibre de relats fet a mida - Ferran Cerdans, Llibres Artesans 2016

Es tracta d’un llibre de relats fet a mida que alterna pàgines manuscrites, text imprès i il·lustracions originals, creades de manera expressa per a l’obra. El formen una vintena de narracions amb 6 pàgines manuscrites, amb fragments destacats dels texts, lligades a 4 petites il·lustracions, a més d’una il·lustració central i la de la coberta del llibre.

Llibre d'aniversari molt especial

Aquest exemple de llibre personalitzat és un llibre d’aniversari manuscrit amb aforismes propis traduïts al castellà. Era l’encàrrec d’una amiga per a la filla d’una amiga de Bilbao que feia els 18, així que ens vam esmerçar al màxim per celebrar aquest pas a la majoria d’edat amb ella.

Llibre d'aniversari personalitzat

Tots els llibres fets a mida són especials, però el fet que la idea provingui d’una amiga sempre comporta un plus d'entusiasme i alegria. Un projecte creatiu molt intens, que vam gaudir de valent en tot el seu procés.

El procés de disseny i creació

A Llibres Artesans mirarem de fer les coses ben fetes seguint un procés de disseny en contacte amb vosaltres, que podríem resumir en aquesta estructura de treball:

 • Determinar les característiques del projecte, allò que voleu transmetre. És un llibre únic, una petita sèrie, un llibre d’artista...
 • Tria del paper més adient per als plecs manuscrits i les tapes.
 • Tria dels colors, tècniques i motius més adients per a les cobertes.
 • Altres característiques personalitzades: possibilitat d'afegir olors a les tintes; aplicacions en cal·ligrafia i textures cal·ligràfiques a l'estil de la casa; dibuixos, il·lustracions...
 • Es pot dissenyar una sèrie en mosaic que formi una il·lustració quan és sencera.
 • Encàrrec d’il·lustracions a altres artistes; els vostres preferits o bé suggerits entre les col·laboradores habituals de Llibres Artesans.
 • Possibilitat d’escriure el títol a mà a la coberta del llibre.
 • Sessió de fotografia professional amb la sèrie completa. Entrega de diverses imatges digitals per al seu ús a les xarxes socials, lloc web, etc.
 • Confidencialitat i privacitat: No es publicarà cap dada ni cap imatge del vostre llibre dedicat sense el vostre permís explícit i específic. És per aquest motiu que només hi ha imatges d’alguns projectes anteriors: els altres han decidit mantenir-se en privat. També podeu demanar la destrucció de tots els documents, esbossos, imatges, mostres, etc. que tinguin a veure amb el projecte un cop finalitzat.
 • Possibilitat d’entrega en mà del llibre a la persona destinatària per part de l’autor de l’obra.
 • Altres serveis segons necessitats.

Demanar pressupost per a un llibre personalitzat

No dubteu en contactar per demanar pressupost i consell per a la vostra edició. També ens adaptem al teu pressupost, acceptem moneda social i intercanvi. Escriu-nos!

A Llibres Artesans fem llibres únics des de 2002, entenem que per a tu el teu llibre és un tresor, i per això el tractarem com si fos nostre.

Moltes gràcies per la confiança.

fitxa tècnica

Nom: Servei de llibre personalitzat, fet a mida.
Descripció: Llibre personalitzat fet a mida a Llibres Artesans, art original, text i enquadernació de Ferran Cerdans Serra, cobertes i il·lustracions del mateix autor o bé d’altres artistes. Llibre d’artista, petites sèries… obert a tot tipus de formats, temes, tècniques, il·lustracions i materials.
Ofert per: Ferran Cerdans Serra de Llibres Artesans.

relacionats
Compartir a les xarxes socials